2019-01-08 05:20:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ez a nap nagyszerűnek ígérkezik

Napi horoszkóp január 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a Kos jegyében áll és kellemetlen kapcsolatban van a Merkúrra. Ez késleltetheti önt mindenben. A halogatás pedig alaposan próbára teheti a türelmét. Ha teheti ne vitatkozzon önnél fiatalabb emberekkel, főleg ne a felettesével.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ez a nap nagyszerűnek ígérkezik. A Merkúr a Bak jegyében áll, és közeledik a Szaturnuszhoz. Külföldön élő ismerősei szeretnék önt meglátogatni, és eltölteni az ön otthonában néhány napot. Ha az időjárás kedvez ehhez, szervezzen nekik egy jó kis kirándulást.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Hiába fordított sok időt és energiát egy ügyre, kiderült, hogy minden hiábavaló volt. Ne csüggedjen, lesz még jobb is! Egyszer fenn, máskor lenn. A pénzügyekben viszont váratlan szerencse éri.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez az ön horoszkópjának 8. sorsterülete. Sajnos okozhat ez a bolygóállás pénzügyi gondokat, vigyázzon nagyon a bankkártyájára. Most sokkal érzékenyebbé válik, mint máskor, esetenként nem is ismer majd magára.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az önnel szemben lévő Vízöntő jegyében áll. Ez komoly családi vitákat generálhat, elsősorban a kedvese rokonai miatt. Sajnos a vita akár még veszekedéssé is fajulhat. Igyekezzen a problémákon minél előbb felülkerekedni.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Alaposan felpörgette magát az utóbbi napokban, ezért elfogultan ítéli meg az eseményeket. Több forrásból is tájékozódjon, mielőtt elhamarkodott véleményt formál.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munkáját jelző sorsterületen a Neptunusz áll, és kellemetlen fényszöget kap a Jupitertől. Olyan pletykákat hall majd, aminek semmi alapja sincsen. Minden hírnek alaposan járjon utána, mielőtt félelmet kelthetne önben.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Élénk és magabiztos, szinte izzik ön körül a levegő. Erős vágyat érez, hogy valami különlegeset tegyen. Ellenségeinek sok kellemetlenséget tud okozni sziporkázó humorával, de vigyázzon, ez kétélű fegyver is lehet!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Váratlan támadások kereszttüzébe kerül most, amikor egyáltalán nem számított ilyesmire. Még az okát sem tudja a haragnak. Próbáljon meg úrrá lenni érzelmein!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön állandóan maximálisan, szinte erőn felül teljesít. Valahogy ezt természetesnek veszik, pedig jól esne néha az elismerés, a dicsérő szó. Érzelmeit általában nehezen fejezi ki, de most könnyen vall szerelmet.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, az ön személyiségét jelző sorsterületen. Sokkal erősebben, intenzívebben reagál majd a külvilágra és bármilyen élethelyzetre. Bolygóhalmozódás van az ön egészséget jelző sorsterületén, törődjön többet szervezetével.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A bolygók jelzése szerint anyagi, munkahelyi sikerekben lesz része. A kommunikációhoz kapcsolódó dolgokkal kell foglalkoznia, amit szívesen is tesz. Ismereteit tágítsa olvasással!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: